(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Kallion seurakunta hakee vs. kirkon nuorisotyönohjaajaa ajalle 1.1.2020-31.5.2021
Haemme innostunutta ja motivoitunutta ammattilaista asiantuntijaksi rippikouluun, rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön, Helsingin seurakuntayhtymän alueen suurimpaan nuorisotyön hankkeeseen sekä oppilaitosyhteistyöhön.
Työyhteisömme 40 työntekijää, lukuisat tuntityöntekijät, luottamushenkilöt ja vapaaehtoiset osaajat tekevät työtä proaktiivisesti yhteiseen maaliin. Toivomme, että Sinäkin olet hyvä tiimipelaaja ja vastuullisesti ja oma-aloitteisesti mahdollistat nuorille alustaa, jolla rakentaa hyvää elämää. Olet siis ratkaisukeskeinen ja asenteeltasi joustava ihmisistä innostuja, joka osaa soveltaa pedagogista osaamistaan, viestintätaitojaan ja verkostoitumiskykyään kentältä nouseviin tarpeisiin. Tärkeintä on kuitenkin, että olet valmis loistamaan työssäsi ja katsomaan rohkeasti laatikon ulkopuolelle.
Työ sijoittuu Kasvun tavoitealueelle, jossa asiantunteva ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi. Saat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja arvioida sekä kouluttautua näköalapaikalla. Teet työtäsi ilta-ja viikonloppupainotteisesti pääosin Kallion alueen kirkoilla ja Tuomiorovastikunnan nuortenkeskus TALOssa, alueen oppilaitoksissa, Kauppakeskus REDIn Silta-tilassa ja laajoissa verkostoissa, mutta vain taivas on rajana. Eikä oikeastaan seurakuntatyössä sekään.
Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä kirkon jäsenyyttä. Arvostamme kirkon nuorisotyön tuntemusta ja pedagogista osaamista. Arvostamme myös, mikäli tunnet rippikouluprosesseja jo ennalta ja Sinulla on kokemusta kasvatuksen, opetuksen, perhetyön, etsivän nuorisotyön tai lastensuojelun aloilta laajemmin.
Viransijaisuus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Viransijaisen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nuorten ja lasten kanssa työskentelyssä edellytettävä rikosrekisteriote. Koeaika tehtävässä on 4 kk.
Lisätietoja tehtävästä antavat ti 29.10. kello 14-15 Kasvun tavoitealueen johtava pappi ja TALOn toiminnanjohtaja Laura Huovinen, puh. 050 464 5845 ja ma 28.10. kello 14-15 kirkkoherra Riikka Reina, puh. 09 2340 3610.
Hakuaika päättyy 7.11. klo 16, jolloin hakemusten ja ansioluetteloiden tulee olla tallennettuna kirkon sähköisessä Kirkko HR-järjestelmässä. Haastattelut järjestetään 26.11. iltapäivällä ja illalla. Työt alkavat 1.1.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.