(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Hollolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Hollolan seurakunnan Kuhmoisten – Padasjoen kappeliseurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan toistaiseksi voimassa oleva virka  

Hollolan seurakunta on vuoden 2017 alusta tarkoittanut maantieteellisesti hyvin laajaa kokonaisuutta, johon kuuluu Hämeenkosken, Kärkölän ja Kuhmoisten -Padasjoen kappeliseurakunnat. Nuorisotyönohjaajan virka sijoittuu Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakuntaan, jossa on noin 4500 seurakuntalaista.

Nuorisotyöntekijän vastuualueena on kouluikäistentyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö. Etsimme innostunutta, nuorisotyöhön sitoutunutta työntekijää, jolle työskentely yksin ja tiimissä on luontevaa. Hakijalta edellytämme organisointikykyä, kykyä verkostoitua ja sosiaalisen median taitoja. Laajassa seurakunnassamme oman auton käyttö on välttämätöntä. Arvostamme sitoutuneisuutta työhön.

Kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK).  Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin, säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Alalle pian valmistuvat huomioidaan. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Viran sijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset virkaan jätetään sähköisesti seurakunnan nettisivujen kautta: www.hollolanseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat, tai tästä

Haku päättyy 25.10.2019 klo 13.00.

Työhaastatteluun kutsutaan ja ne pidetään viikolla 45.

Virka täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.