(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä, Haagan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haagan seurakunnan kasvatustyön tiimiin kuuluu kaksi nuorisotyönohjaajaa, perhetyöntekijä, kolme lastenohjaajaa, kaksi pappia, kanttori ja työalasta vastaava esimies. Etsimme tiimiimme nuorisotyönohjaajaa rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön ja kouluikäisten parissa tehtävään työhön.

Keskeiset työtehtävät ovat rippikoulutyö, isoskoulutus ja apuohjaajakoulutus, rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, kouluikäisten kokoava ja avoin toiminta, kouluyhteistyön ylläpitäminen ja kehittäminen, partiotyö, verkostotyö muiden haagalaisten toimijoiden kanssa sekä osallistuminen alueellisten ja seurakunnan yhteisten tapahtumien ja projektien toteuttamiseen.

Arvostamme aktiivista ja innovatiivista työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja, some –osaamista sekä intoa kasvatustyön ja koko seurakunnan yhteisen työn kehittämiseen.

Virkaan edellytetään piispainkokouksen hyväksymä nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava koulutus (säädöskokoelma nro 102). Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 vähimmäispalkka, jonka lisäksi maksetaan vuosisidonnainen palkanosa. Virkaan valitun on toimitettava seurakunnan käytännön mukainen selvitys terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote. Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Hakuaika päättyy to 26.9.2019 klo 16, jolloin hakemusten liitteineen tulee olla Kirkko HR-järjestelmässä. Haastatteluun kutsuttaville asiasta ilmoitetaan 27.9. ja haastattelut pidetään 30.9. iltapäivällä. Päätös virkaan esitettävästä tehdään Haagan seurakunnan seurakuntaneuvoston kokouksessa 7.10.2019. Viran täyttämisen osalta noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot: Kasvatuksen työalavastaava Anni Becker anni.becker@evl.fi.