(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Kouvolan seurakuntayhtymä, Anjalankosken seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Anjalankosken seurakunnassa on haettavana
NUORISOTYÖNOHJAAJAN 2v. määräaikainen virka (päivitetty 13.8.2019)

Viran työnkuva on monipuolinen: 50% työstä on lastenohjaajien (5) lähiesimiehenä toimimista, 50% on toimimista koululaisten parissa, osallistumista nuorisotyöhön ja yksi rippikoulu. Koululaisia ja nuoria on mukana seurakunnan toiminnassa mukavasti. Hyvä yhteistyö mm. alueen koulujen ja kunnallisen varhaiskasvatuksen kanssa luo toimivat puitteet. Nuorisotyöntiimiin kuuluu kolme nuorisotyönohjaajaa ja kappalainen.
Etsimme nuorisotyöntekijää, jolla olisi laaja-alainen kiinnostus ja innostus kasvatuksen työalaan. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja verkostoitumisen kykyä. Odotamme myös oma-aloitteista työotetta. Seurakuntamme alue on laaja sisältäen maaseutua ja taajamia. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen pätevyys kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Viran täytössä katsotaan myös eduksi kokemus tai koulutus esimiestyöstä.
Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.
Työhaastattelut syyskuun alussa.
Viran vastaanotto sopimuksen mukaan.
Hakemukset virkaan tulee lähettää 23.8.2019 klo 15 mennessä. Lisätietoja antaa kirkkoherra Eija Murto p. 0400 861724 ja kasvatuksen kappalainen Johanna Pesonen p. 040 5130615.