Nuorisotyönohjaaja
Lapuan tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Nuorisotyönohjaajan virka täytetään 1.9.2019 alkaen.

Tehtävän pääasiallinen sisältö on rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, opiskelija- ja koululaistyö, vapaaehtoistoiminnan rekrytoiminen, nuorten illat, isoskoulutus, gospel-kahvilatoiminta, yhteistyö eri tahojen kanssa ja jumalanpalvelusavustus. Kyseinen viranhaltija kantaa päävastuun varsinaisesta nuorisotyöstä.

Hakijan tulee olla konfirmoitu, ev.lut. kirkon jäsen. Viran pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai sellainen ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, joka antaa kelpoisuuden Suomen ev.lut. kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Viran vaatimusryhmä on 502. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia ja autoa.

Hakemukset tulee toimittaa 30.4. kello 15 mennessä: Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Koulukatu 2, 62100 Lapua tai sähköpostitse: lapuan.tuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254111
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Lapua
  • Lisätietoja antaa: Lisätiedot: tuomiorovasti Matti Salomäki puh 044 727 6996, matti.salomaki@evl.fi tai seurakuntapastori Johanna Tyynelä-Haapamäki puh. 044 0878522, johanna.tyynela-haapamaki@evl.fi.