(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Hausjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Hausjärven seurakunta sijaitsee Kanta-Hämeessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Etsimme nyt kasvatuksen tiimiin nuorisotyönohjaajaa.

 

NUORISOTYÖNOHJAAJA, HAUSJÄRVEN SEURAKUNTA

 

Haemme seurakuntaamme nuorisotyönohjaajaa 1.1.2019 alkaen. Viran vastuualueeseen kuuluvat muun muassa nuoriso- ja rippikoulutyö, isoskoulutus, kouluyhteistyö, sosiaalisessa mediassa toimiminen sekä verkostoituminen yhteistyötyökumppanien kanssa. Arvostamme intoa ja sitoutumista kirkon työhön, nuorisotyön kentän tuntemusta sekä kokemusta seurakuntatyöstä. Nuorisotyönohjaaja on osa kasvatuksen tiimiä, johon kuuluvat varhaisnuorisotyönohjaaja, varhaiskasvatuksen työalajohtaja ja kasvatuksesta vastaava pappi. Nuorisotyönohjaaja on laaja-alaisesti mukana seurakuntatyössä. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

 

Virkaan edellytetään nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistavaa tutkintoa, joka on ilmaistu piispainkokouksen 13.9.2005 antamassa päätöksessä. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävään valitaan kuuden kuukauden koeajalla.  Aloitus on tammikuun 2019 alusta tai sopimuksen mukaan.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV, joita emme palauta, osoitetaan Hausjärven seurakunnan kasvatuksen johtokunnalle, os. Pappilantie 59, 12210 Hausjärvi tai sähköpostilla hausjarvi.seurakunta@evl.fi. Hakemusten tulee olla perillä 19.11.2018 klo 12. Kuoreen tai otsikkokenttään merkintä ”nuorisotyönohjaaja”. Haastattelupäivä on 21.11.2018 klo 16 alkaen.

 

Kysymyksiin mielellään vastaa ja lisätietoja antaa kasvatuksen pappi Virpi Pirjetä, p. 050-4132284 tai virpi.pirjeta@evl.fi