(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Ylöjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Ylöjärven seurakunta on eteenpäin suuntautunut, avarakatseinen ja vakaalla taloudellisella pohjalla toimiva yhteisö. Se rohkaisee luovuuteen ja kohtaamiseen sekä tarjoaa hyvät edellytykset laadukkaaseen nuoriso- ja rippikoulutyöhön. Ylöjärven seurakunnassa on 25 000 jäsentä, työyhteisössä 90 työntekijää ja se kattaa laajan maantieteellisen alueen Tampereen naapurissa.

YLÖJÄRVEN SEURAKUNNASSA on avoinna
NUORISOTYÖNOHJAAJAN virka

Viran tehtäviin kuuluu laaja-alainen nuoriso- ja rippikoulutyö koko seurakunnan alueella. Ylöjärven seurakunnassa on aktiivinen nuorisotyö. Rippikoulu tavoittaa lähes 100 % kirkkoon kuuluvista nuorista. Viranhaltija toimii osana nuorisotyön tiimiä, johon kuuluvat johtava nuorisotyöntekijä, neljä nuorisotyönohjaajaa ja pappi. Odotamme hakijalta nuorisotyönohjaajan perustaitojen osaamista, oma-aloitteisuutta sekä kykyä avoimeen tiimityöskentelyyn. Arvostamme soitto- ja laulutaitoa sekä nuorten suosimien sosiaalisten medioiden sujuvaa käyttöä että sosiaalisia taitoja. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Valinnan edellytyksenä on Kirkkohallituksen päätöksen 124 mukainen tutkinto kirkon nuorisotyöstä ja hänen tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.  Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa maksimissaan 15 % peruspalkasta. Seurakunnassamme on käytössä henkilökohtainen harkinnanvarainen palkanosa.

Haastattelut järjestetään tiistaina 6.11. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan keskiviikkona 24.10. klo 16 jälkeen haastatteluaika. Kirkkoneuvosto tekee päätöksen valinnasta keskiviikkona 14.11.2018. Virka on otettava vastaan 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 21.10.2018 klo 12:00 mennessä pdf-tiedostona osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi tai Pl 2, 33471 Ylöjärvi. Sähköpostin aiheeksi tai kirjekuoren päälle merkintä ”nuorisotyönohjaaja”.

Ylöjärven seurakuntaan voit tutustua osoitteessa www.ylojarvenseurakunta.fi. Nuorisotyön omat internetsivut löytyvät osoitteesta www.kellarille.net.

Lisätietoja antaa johtava nuorisotyönohjaaja Asko Järvensivu 044 786 8070 tai asko.jarvensivu@evl.fi.