(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Agricolan suomalainen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

NUORISOTYÖNOHJAAJA

1.1.2019 perustettavassa Agricolan suomalaisessa seurakunnassa Loviisassa on haettavana nuorisotyönohjaajan virka. 
Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2019.

Haettavan viran tehtäviin kuuluvat varhaisnuoriso- ja nuorisotyö sekä osallistuminen rippikoulutyöhön. Tarvittaessa tehtävänkuvaan voidaan tehdä muutoksia.

Arvostamme nuorisotyön kentän tuntemusta sekä kokemusta seurakunnallisen nuorisotyön työtavoista ja menetelmistä. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttämistä. Virkapaikkana Loviisan seurakuntakeskus. Toivomme tehtävään henkilöä, joka on idearikas ja tahtoo kehittää seurakunnan varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä alueellisesti laajan seurakuntamme alueella.


Viran kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätöksen nro 124 tietyiltä hengellisen työn viranhaltijoilta vaadittava tutkinto. Nuorisotyönohjaajalta sekä nuorisotyötä pääasiallisena tehtävänään tekevältä vaaditaan vähintään 210 opintopisteen laajuinen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai vähintään 210 opintopisteen laajuinen humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). 
Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon suorittanut on edelleen kelpoinen mainittuun virkaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Haastattelut kutsutuille hakijoille 18.9.2018.

Lisätietoja kirkkoherra Seppo Apajalahti puh. 044 722 9238 tai seppo.apajalahti@evl.fi

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään osoittamaan Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunnalle 14.9.2018 mennessä. Osoite: Kuningattarenkatu 22, 07900 LOVIISA tai sähköpostilla osoitteeseen: seppo.apajalahti@evl.fi

Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä ”Hakemus nuorisotyönohjaajaksi”.