(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Inarin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2018

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA INARIN SEURAKUNNASSA

Virka täytetään 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virka pitää sisällään kaikkia keskeisiä nuorisotyön ja varhaisnuorisotyön tehtäviä seurakunnassa, sekä verkostoyhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Työtehtävät painottuvat nuorisotyönohjaajien keskinäisen työnjaon perusteella. 

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Inarin seurakunta kuuluu saamelaisten kotiseutualueeseen ja on kaksikielinen. Viranhaltijalta edellytetään saamen kielen taitoa tai sitoutumista sen hankkimiseen.   Valitun tulee olla konfirmoitu ja suomen ev.-lut.kirkon jäsen. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä viran vahvistamista varten rikosrekisteriote (RLL 6 § 2). Valinnassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kirjalliset hakemukset liitteineen toimitetaan 24.8.2018 klo 14 mennessä osoitteeseen: Inarin seurakunta. Seurakuntaneuvosto. Sairaalantie 5, 99800 Ivalo. Kuoreen merkintä ”Nuorisotyönohjaajan virka”.  

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Katja Kiviniemi, katja.kiviniemi@evl.fi  ja nuorisotyönohjaaja Viivi Törmänen, viivi.tormanen@evl.fi.