(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Hausjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Hausjärven seurakunta sijaitsee Kanta-Hämeessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Etsimme nyt joukkoomme nuorisotyönohjaajan sijaista neljäksi vuodeksi.

 

NUORISOTYÖNOHJAAJAN SIJAISUUS, HAUSJÄRVEN SEURAKUNTA

 

Haemme seurakuntamme varhaisnuorisotyöhön nuorisotyönohjaajan viransijaista ajalle 1.9.2018-4.8.2022. Viransijaisen tehtäviin kuuluu mm. kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta, kouluyhteistyö, retki- ja leiritoiminta sekä osallistuminen rippikouluun ja isoskoulutukseen ja perhetyöhön. Nuorisotyönohjaaja on osa kasvatuksen tiimiä, johon kuuluvat toinen nuorisotyönohjaaja, varhaiskasvatuksen työalajohtaja ja kasvatuksesta vastaava pappi. Nuorisotyönohjaaja on laaja-alaisesti mukana seurakuntatyössä. Viransijaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

 

Viransijaisuuden hoitamisessa on eduksi nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava tutkinto, joka on ilmaistu piispainkokouksen 13.9.2005 antamassa päätöksessä. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Arvostamme kokemusta seurakuntatyöstä. Tehtävän palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Sijaisuuteen valitaan kuuden kuukauden koeajalla. Aloitus syyskuun 2018 alusta tai sopimuksen mukaan.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV, joita emme palauta, osoitetaan Hausjärven seurakunnan kasvatuksen johtokunnalle, os. Pappilantie 59, 12210 Hausjärvi tai sähköpostilla hausjarvi.seurakunta@evl.fi. Hakemusten tulee olla perillä 27.7.2018 klo 12. Kuoreen tai otsikkokenttään merkintä ”nuorisotyönohjaaja”. Haastattelupäivä on 2.8.2018.

 

Kysymyksiin mielellään vastaa ja lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Katja Sarkkinen, puhelimitse 23.7. jälkeen (050-5754333). Sähköpostilla voit laittaa kysymyksiä etukäteen katja.sarkkinen@evl.fi ja niihin vastataan 23.7. jälkeen.