Nuorisotyön johtaja
Kouvolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Kouvolan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖN JOHTAJAN virka, jonka hakuaikaa on jatkettu.

Haemme osaavaa ja motivoitunutta nuorisotyön johtajaa sitoutuneeseen työntekijäjoukkoomme. Kouvolan seurakunta tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä tukea tarjoavan työyhteisön.

Nuorisotyön johtajan tehtävänä on johtaa ja huolehtia yhdessä kolmen nuorisotyönohjaajan kanssa seurakunnan varhaisnuorisotyöstä, partioyhteistyöstä, varsinaisesta nuorisotyöstä ja kouluyhteistyöstä. Tehtävänä on edistää seurakunnassa toteutettavaa kasvatustyötä, jonka tarkoituksena on auttaa lapsia ja heidän perheitään elämään kristittyinä ja toimimaan seurakunnan jäsenenä. Nuorisotyön johtaja toimii nuorisotyönohjaajien esimiehenä. Nuorisotyön johtaja osallistuu esimiestyön lisäksi nuoriso- ja varhaisnuorisotyöhön, rippikoulutyöhön sekä muihin työalaan liittyviin tehtäviin.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen pätevyys nuorisotyönohjaajan virkaan. Lisäksi nuorisotyön johtajalta edellytetään riittävä seurakunta- ja nuorisotyön työkokemus ja asiantuntemus sekä soveltuvuus johtajatehtäviin. Lähiesimiestehtävissä toimivilta viranhaltijoita edellytetään kirkon johtamiskoulutusta tai muuten hankittua esimiestyön osaamista tai sitoutumista kirkon johtamiskoulutuksen suorittamiseen.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemukset virkaan jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta 11.3.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa http://sakasti.evl.fi/tyopaikat. Virkaa jo hakeneet otetaan huomioon.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Keijo Gärdström p. 040 553 6205 ja vt. nuorisotyön johtaja Teija Laine p. 040 579 6662

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223480
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola, Kymenlaakso Kaikki