(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyön asiantuntija
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa. Kirkon ruotsinkielisen työn keskus (KCSA) toimii kirkon ruotsinkielisen toiminnan palvelukeskuksena.

Kirkon ruotsinkielisen työn keskus hakee

Nuorisotyön asiantuntijaa

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu tukea ja kehittää kirkollista nuorisotyötä ja partiotoimintaa sekä nuorten aikuisten parissa tehtävää työtä. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu myös kehittää ja pitää yhteyttä Porvoon hippakunnan seurakuntiin, tehdä yhteistyötä ja kehittää yhteydet nuorisojärjestöihin sekä urheilu- ja liikuntajärjestöihin. Asiantuntijalta edellytetään hyviä sosiaalisia valmiuksia ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Asiantuntija osallistuu kirkon koulutukseen sekä suunnittelee ja järjestää oman tehtäväalueensa kursseja ja seminaareja.

Asiantuntijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa sekä dokumentoitua kokemusta kirkon nuorisotyöstä. Lisäksi edellytetään hyvää kirkon ja erityisesti Porvoon hiippakunnan tuntemusta. Asiantuntijan kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen erinomainen ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Valitun henkilön tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 15.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 603 mukaan. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työpaikan osoite on Kirkkohallitus, Kirkon ruotsinkielisen työn keskus, Eteläranta 8, Helsinki. Lisätietoa tehtävästä antaa johtava asiantuntija Stefan Myrskog 040 5311 275, tai johtaja Sixten Ekstrand 040 1426 674.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisen rekrytointipalvelun kautta os. evl.fi/tyopaikat viimeistään 15.5.2019 klo 15. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.