(Poistunut julkaisusta)

Nuorisosihteeri
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme nuorisosihteeriksi avointa ja hyvän itsetunnon omaavaa persoonaa, jonka kirjallinen ja suullinen ulosanti on ihan parasta, ja joka selviytyy nuorisotyön haastavimmistakin hallinnollisista ja käytännön tilanteista niin kuin kotonaan olisi.

Tiedämme, että nämä tyypit ovat kortilla, mutta jos koet olevasi juuri oikea henkilö, niin laita hakemus tulille. Sinun ei kuitenkaan tarvitse omata yliluonnollisia kykyjä, vaan monipuolinen nuorisotyön osaaminen, kokemus, oma-aloitteisuus ja asenne ratkaisevat - lumoa meidät hakemuksellasi!

Olet yksi nuorisopalveluiden kolmesta yksikkövastaavasta ja toinen viranhaltijoista. Kuulut nuorisopalveluiden johtoryhmään ja toimit nuorisopalvelujohtajan sijaisena.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  •  toimintayksikön toiminnan toteutus ja esimiehenä toimiminen
  •  nuorisopalveluiden kehittäminen, hankkeiden suunnittelu ja raportointi
  •  nuorten osallisuus- ja vaikutusmahdollisuuksien kehittäminen; nuorisovaltuuston toiminnan ohjaus
  •  nuorisojärjestöjen kohdeavustuspäätösten valmistelu ja täytäntöönpano
  •  viestinnän koordinointi ja tiedottaminen
  •  etsivän nuorisotyön ohjaus ja esimiestyö

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä nuorisotyön monialaisissa tehtävissä sekä osaavan työyhteisön, joka on tukenasi.

Tehtävä edellyttää viranhaltijan yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa ja hyvää käytännössä osoitettua perehtyneisyyttä nuorisotyöhön. Edellytämme myös hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kokemusta esimiestyöstä, toimintojen kehittämisestä ja erilaisten hankkeiden toteutuksesta.

Virkaan valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ensisijainen työpiste on Keravan kaupungin nuorisopalvelut. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Keravan kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.