(Poistunut julkaisusta)

Nuorisosihteeri PAMin keskustoimistoon
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 210 000 jäsentä, joista naisia on 76 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla. 

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Haemme Helsinkiin PAMin keskustoimiston järjestöyksikköön aktiivista, idearikasta ja yhteistyökykyistä

NUORISOSIHTEERIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen

Pääset näköalapaikalle keskelle ay-liikkeen nuorten toimijoiden aktiivista porukkaa. Saat suunnitella ja toteuttaa yhdessä jäsenten, aktiivien ja henkilökunnan kanssa PAMin nuorisotoimintaa. Toimit päivittäin tiiviinä tiiminä PAMin opiskelijasihteerin kanssa mahdollistaen ja kehittäen nuorten- ja opiskelijoiden yhteistä toimintaa. Työkenttäsi on siellä missä palvelualojen työntekijätkin eli työpaikoilla, sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa tilaisuuksissa niin Suomessa kuin maailmalla. Järjestöyksikön tiimissä pääset näkemään koko PAMin järjestötoiminnan kirjon sekä osallistumaan laajasti erilaisiin kokonaisuuksiin.

Tehtävässä menestyt kun omaat soveltuvaa koulutusta, ammattiyhdistysliikkeen tuntemusta sekä ideointi- ja organisointikykyä. Tehtävässä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, sosiaalisen median sujuva käyttö sekä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Tehtävä sisältää matkustamista ja työajan epäsäännöllisyyksiä. Palvelualojen työkokemus auttaa tehtävässä menestymistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, mukavan työyhteisön sekä tukea tehtävässä menestymiseen.

Tehtävä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus ajalla 17.4.2020-26.2.2021. 

Jätä hakemuksesi viimeistään 20.03.2020. 

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Heidi Lehikoinen puh. 020 774 2082.