(Poistunut julkaisusta)

Nuorisopalveluiden johtaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Vantaan kaupunki, kaupunkikulttuurin toimiala,
Nuorison palvelualue

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2020 - tai sopimuksen mukaan 


Etsimme Vantaalle innostavaa ja aikaansaavaa nuorisopalveluiden johtajaa!

Nuorison palvelualue vastaa nuorisopalveluiden johtajan johdolla kaupungin nuorisopalveluiden järjestämisestä ja kehittämisestä, alueellisesta nuorisotyöstä, erityisnuorisotyöstä, nuorten työpajatoiminnasta, etsivästä nuorisotyöstä ja nuorten vapaan kansalaistoiminnan tukemisesta. Nuorisopalveluiden vastuulla on myös mm. avustusten valmistelu, kulttuurinen nuorisotyö ja moninaiset kehittämishankkeet.

Nuorisotyön erilaisilla muodoilla edistetään vantaalaisten nuorten hyvinvointia, minkä toivomme olevan sinulle sydämen asia. Meillä Vantaalla arvostetaan yhdessä tekemistä yli organisaatiorajojen ja yhteistyö erilaisissa verkostoissa on osa arkea. 1.1.2020 voimaan tulevalla Uusi Vantaa- organisaatiouudistuksella tavoitellaan kaupunkia, joka pystyy entistä ketterämmin vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vahvaan ja vaikuttavaan rooliin rohkean ja rennon Vantaan nuorisopalveluiden kehittämisessä ja palveluiden suuntaamisessa. Nuorisopalveluissa tekemisen punaisena lankana on yhdessä jaettu palo työskennellä nuorten hyvinvoinnin eteen. Toimintakulttuurimme on yhteisöllisyyttä ja kaikkien osallistumista edistävä.

Moninaisella tehtäväkentällä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista nuorisotyöstä ja näkemystä nuorisotyön roolista vantaalaisten nuorten hyvinvoinnin edistäjänä. Tärkeää on erinomainen johtamistaito, jossa korostuu etenkin taito johtaa henkilöstöä ja nuorisoalan monia läpileikkaavia teemoja ja verkostoja, samoin vahva kyky ja näkemys kehittämiseen. Ilmaiset itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti ja toimit tavoitteellisesti ja ennakkoluulottomasti erilaisissa verkostoissa. Toimit myös sujuvasti muuttuvissa tilanteissa niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiaseutua tahansa. Juna, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Työtilasi sijaitsee upouusissa ja moderneissa Silkin toimitiloissa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti, ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö millaista porukkaa täällä Vantaalla on töissä? Miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluna. Paikan päällä tapahtuvat haastattelut pidetään tämän jälkeen maanantaina 13.1.2020 (1. kierros) ja perjantaina 17.1.2020 (2. kierros).


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännössä saavutettu hyvä kokemus johtamisessa sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 5650 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka


Yhteystiedot:

Nuorisopalvelujohtaja (apulaiskaupunginjohtaja 1.1.2020 alkaen)
Åstrand Riikka
0505394555
Riikka.Astrand@vantaa.fi
Tavoitettavissa 2.12. klo 9-11 ja 5.12.2019 klo 14-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.