(Poistunut julkaisusta)

Nuorisontyönohjaajan viransijaisuus
Merikarvian seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 1.12.2020 - 31.08.2021

Haemme osaavaa tekijää varhaisnuoriso-, rippikoulu- ja nuorisotyöhön. Viran työnkuva painottuu ensisijaisesti rippikouluun ja sen jälkeiseen nuorisotyöhön, mutta toivomme hakijalla olevan valmiuksia tehdä myös varhaisnuorisotyötä sekä valmiuksia tehdä yhteistyötä koulun ja kunnan kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja innovatiivista otetta toimia lasten ja nuorten muuttuvassa toimintaympäristössä. Lähetyssihteerin pätevyys katsotaan eduksi sijaisuutta täytettäessä.

Virkaan kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto.

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 501. Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Viransijaisuuteen sisältyy 4 kk:n koeaika.

Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan 30.10.2020 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: merikarvian.seurakunta@evl.fi. otsikkokenttään merkintä ”Hakemus nuorisotyönohjaajan virkavapaan sijaiseksi”.

Lisätiedot: khra tom.broberg@evl.fi , puh. 040 5277 504 tai talouspäällikkö soili.wallin@evl.fi , puh. 040 1241 653.