(Poistunut julkaisusta)

Nuorisonohjaaja, Leppävaaran alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Nuorisonohjaajan tehtävänä on Sellon kirjastossa sijaitsevan Pointin nuorisotilan toimintojen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen osana moniammatillista työtiimiä. Nuorisotilassa tehtävän työn lisäksi tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten ohjaaminen ja kohtaaminen eri toimintaympäristöissä, yhteistyö muiden toimijoiden kanssa sekä muut vastuutetut tehtävät. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.


Työpaikan nimi: Alueelliset nuorisopalvelut / Leppävaaran alue, Leppävaarankatu 9.

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto

Tehtävässä edellytetään: nuorisotyön kokemusta, aktiivista työotetta, luontevaa ja ammatillista nuorten kohtaamista sekä kykyä toimia erilaisissa ryhmissä. Edellytämme myös kiinnostusta edistää nuorten osallisuutta ja hyvinvointia.

Arvostamme: kokemusta moniammatillisessa työyhteisössä ja monitoimitilassa työskentelystä. Arvostamme myös monipuolista osaamista eri nuortenryhmien ohjaamisessa.

Nuorisopalvelujen kohderyhmänä ovat varhaisnuoret, nuoret sekä heidän toimintaryhmänsä ja nuorisoyhdistykset. Tavoitteenamme on nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukeminen nuorisotyön menetelmin sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Espoon nuorisopalveluilla on yli 20 toimipistettä ja lähes 100 työntekijää.