Nuorisonohjaaja, Etsivä nuorisotyö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Nuorisonohjaajan tehtävä on etsivän nuorisotyön tehtävät Espoon etsivän nuorisotyön tiimissä.

Espoossa on kehitetty etsivää nuorisotyötä siten, että sen kattavuus Nuorten tavoittamisessa olisi mahdollisimman suuri. Tällä hetkellä nuoria tavoitetaan jalkautuvan etsivän nuorisotyön menetelmin julkisissa ja puolijulkisissa tiloissa ja myös nuoren kotona.

Tulevan työntekijän tehtävänä on erityisesti olla kehittämässä etsivän nuorisotyön kotiin vietävää toimintaa. Tarkoituksena on saada koteihinsa 'linnoittautuneet' nuoret palvelujen piiriin. Keskeistä kehitettävässä mallissa on sopia toimijoiden
rooli nuoren palvelujen piiriin saattamisessa. Etsivän nuorisotyön tehtävänä on kulkea rinnalla muiden palveluntuottajien vaihtuessa.

Espoon nuorisopalvelujen etsivän nuorisotyön tiimissä on nyt 11 työntekijää ja sitä johtaa johtava nuorisonohjaaja. Vastuualueena on Espoon ja Kirkkonummen suomenkielinen etsivä nuorisotyö. Tiimin jäsenten työtehtävät on jaettu siten, että kullakin työntekijällä on työnkuvissa erilaiset painotukset, mutta kaikki työntekijät tekevät myös kaikkia niitä tehtäviä, joita on vastuutettu tiimille.

Työpaikan nimi: Nuorisopalvelut, Ohjaamotalo, Lintuvaarantie 2, 02650 Espoo.

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto.

Tehtävässä edellytetään riittävä koulutus ja kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Arvostamme laajaa, muiden kuin englannin, kielen taitoa sekä ymmärrystä kotiin vietävästä työstä.

Nuorisopalvelujen kohderyhmänä ovat varhaisnuoret, nuoret sekä heidän toimintaryhmänsä ja nuorisoyhdistykset. Tavoitteenamme on nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukeminen nuorisotyön menetelmin sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Espoon nuorisopalveluilla on yli 20 toimipistettä ja lähes 100 työntekijää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401631
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo