(Poistunut julkaisusta)

Nuorisonohjaaja, 4 eri sijaisuutta
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Kuvaus tehtävästä:
Nuorisonohjaajan tehtävänä on nuorisotilan toimintojen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen osana työtiimiä. Nuorisotilassa tehtävän työn lisäksi tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten ohjaaminen ja kohtaaminen eri toimintaympäristöissä, yhteistyö muiden toimijoiden kanssa sekä muut vastuutetut tehtävät. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.
Avoinna on 4 eri sijaisuutta:
1) Karakallion nuorisotila 7.10.-31.12.20,
2) Kivenlahden nuorisotila 7.10.-31.12.20,
3) Pointin kirjaston nuortentila 7.10.20-5.1.21 ja
4) Haukilahden monitoimitalo 7.10.20-28.2.21.

Haastattelut toteutetaan ja tehtävät täytetään hakuaikana, heti kun tehtävään sopiva hakija löytyy.

Työpaikan nimi: Espoon kaupungin nuorisopalvelut

Työaika: 38h 15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto.

Tehtävässä edellytetään: nuorisotyön kokemusta, aktiivista työotetta, luontevaa ja ammatillista nuorten kohtaamista sekä kykyä toimia erilaisissa ryhmissä. Edellytämme myös kiinnostusta edistää nuorten osallisuutta ja hyvinvointia.

Arvostamme: 1) Karakallion nuorisotila: digitaalisen nuorisotyön kokemusta; 2) Kivenlahden nuorisotila: tyttötyön kokemusta; 3) Pointin kirjaston nuortentila: kokemusta kirjastoyhteistyöstä ja 4) Haukilahden monitoimitalo: kokemusta nuorisotilatyön kehittämisestä.

Nuorisopalvelujen kohderyhmänä ovat varhaisnuoret, nuoret sekä heidän toimintaryhmänsä ja nuorisoyhdistykset. Tavoitteenamme on nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukeminen nuorisotyön menetelmin sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Espoon nuorisopalveluilla on yli 20 toimipistettä ja lähes 100 työntekijää.