(Poistunut julkaisusta)

Nuorisoneuvoja (2) nuorten työpajatoimintaan, Nuorisopalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuorisopalvelut
Nuorisopalvelut / Nuorten aikuisten palvelut

Lummetie 2 B C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin kahta nuorisoneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpajatoiminta on suunnattu 16–28-vuotiaille vantaalaisille työttömille nuorille, joilla ei ole ammatillista koulutusta, työkokemusta tai joilla opiskelut ovat keskeytyneet.
 
Tehtävän tarkoituksena on toteuttaa osaltaan nuoriso- ja yhteisötakuuta ja ehkäistä vantaalaisten 15-29-vuotiaiden nuorten syrjäytymistä koulutus- ja työmarkkinoilta palveluohjauksen ja toiminnan avulla. Nuorisoneuvoja vastaa työpajoille hakeutuvien nuorten palveluohjauksesta ja sopimuksista, nuorten tuetusta oppisopimustoiminnasta ja siihen liittyvistä työkokeiluista sekä erilaisten nuorille suunnattujen tilaisuuksien toteuttamisesta. Vastuualueeseen kuuluvat erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen. Nuorisoneuvoja toimii nuorten aikuisten palveluiden asiantuntijana ja kehittää nuorten aikuisten palveluita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Edellytämme vahvaa kokemusta nuorten palveluohjauksesta sekä monialaisesta verkostotyöstä. Arvostamme julkisten työ- ja elinkeinopalvelujen sekä erilaisten tukijärjestelmien tuntemusta.

Hakijalta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä, organisointikykyä ja tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Meille on tärkeää, että haluat kehittää työpajojen toimintaa yhdessä nuorten ja työkavereiden kanssa nykyteknologiaa hyödyntäen. Tärkeintä on, että Sinulla on aktiivinen ja innostava työote.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti.

Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi ovat hyvä työterveyshuolto ja esimiestuki.

  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2368,15 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorten työpajojen esimies

Susanna Salmela

040 530 9643

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.