(Poistunut julkaisusta)

Nuorisokoulutuksen koordinaattori
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opintopalveluissa on haettavana

NUORISOKOULUTUKSEN KOORDINAATTORIN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ 31.5.2020 saakka (aloitus sopimuksen mukaan)

Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen tavoitteena on saada musiikillisesti kyvykkäimmät lapset ja nuoret korkeatasoisen musiikinopetuksen piiriin jo ennen korkeakouluikää. Musiikin nuorisokoulutus on myös Sibelius-Akatemian valtakunnallinen tehtävä. 

Nuorisokoulutuksen koordinaattorina tuet nuorisokoulutuksen toteuttamista. Vastaat nuorisokoulutuksen opintoasioista, viestinnästä ja opintoneuvonnasta sekä maakunnallisen nuorisokoulutuksen ja kansainvälisen nuorisokoulutuksen koordinoinnista. Tehtävään sisältyy myös taloushallinnon tehtäviä kuten budjetin seurantaa sekä palkkio- ja matka-asioita. Tuet lisäksi Sibelius-Akatemian orkesterisoitinten aineryhmien suunnittelijoita ja osallistut valintakokeiden järjestämiseen tiimin jäsenenä.

Tehtävänkuva täsmentyy valittavan henkilön osaamisen mukaan ja palkkaus sijoittuu vaativuustasolle 7-7,5. Kokonaiskuukausipalkka on työsuhteen alussa noin 2450-2700 euroa.

Odotamme hakijoilta

  • korkeakoulututkintoa
  • kokemusta korkeakoulun opintopalveluista ja tietojärjestelmistä
  • hyvää tietotekniikan hallintaa
  • oma-aloitteisuutta sekä systemaattista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • yhteistyökykyä ja joustavaa suhtautumista erilaisiin työtehtäviin
  • hyvän suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa (ruotsin kieli on etu) sekä
  • halua tukea opiskelijoita ja opettajia heidän arjessaan.

Arvostamme musiikkikoulutuksen tuntemusta ja kiinnostusta musiikkiin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme

yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja palkkaukseen sovellamme työehtosopimuksen muun henkilöstön palkkausjärjestelmää.

Hakeminen

Toimitathan hakemuksesi sekä CV:si yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen siba.kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään ma 17.6.2019 klo 15. Ilmoitathan otsikossa selkeästi, mitä tehtävää/tehtäviä haet. Voit siis hakea molempia tehtäviä yhdellä hakemuksella (opintopalvelusihteeri). Ilmoita myös hakemuksessasi, milloin voisit ottaa tehtävän vastaan.

Tiedustelut

Sanna Viitanen, opintopalvelupäällikkö, sanna.viitanen(at)uniarts.fi, puh. 050 526 6543. Tavoitettavissa tiedusteluja varten 10.6. klo 14-15 ja 14.6. klo 10-11.