Nuorisokodin ohjaajan sijaisuus
Helsingin seurakuntayhtymä, Yhteinen seurakuntatyö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme Lehtisaaren nuorisokotiin ohjaajaa perhevapaan sijaiseksi vuoden 2021 loppuun saakka. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa tämän jälkeen. Työsuhteen alkaminen sopimuksen mukaan.

Lehtisaaren nuorisokoti tarjoaa turvallisen kasvuympäristön 13-18 -vuotiaille tytöille, jotka eivät voi asua kotonaan. Nuorisokoti on 12 paikkainen ja nuorisokodissa on kaksi osastoa sekä asumisharjoitteluyksikkö. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Lehtisaaressa kauniissa merellisessä ympäristössä.

Turvaamme nuorelle välittävän, kasvua ja kehitystä tukevan kodinomaisen kasvuympäristön. Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, jotka pitävät nuoresta huolta, sekä auttavat ja tukevat häntä elämässä eteenpäin.
Ohjaajan tehtäviin kuuluu nuorten hoito ja kasvatus yhteisössä, omaohjaajana toimiminen 1-3- nuorelle sekä yhteistyö nuorten perheiden ja muun verkoston kanssa. Lisäksi ohjaajan tehtäviin kuuluu arjen toiminnoista vastaaminen, kirjallinen dokumentointi, kodinhoidolliset sekä muut erikseen sovitut tehtävät. Työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, esim. sosionomi tai sairaanhoitaja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta sekä nuorten kanssa työskentelystä. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Toivomme hakijalta sitoutunutta ja motivoitunutta työotetta. Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot