Nuoriso-ohjaaja, ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme valmentavan koulutuksen tiimiin nuoriso-ohjaajaa ammatilliseen koulutukseen valmentavaan (VALMA) koulutukseen.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on noin 4000 ja henkilökuntaa noin 320.  Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöä oppimaan uutta.

Valmentavan koulutuksen tiimi on energinen, aikaansaava, moninainen joukko osaavia ammattilaisia. Meillä kokeillaan, innostutaan, onnistutaan ja saadaan aikaan tuloksia kunkin opiskelijan tukemiseksi.

Haemme valmentavan koulutuksen tiimiin ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen (VALMA) nuoriso-ohjaajaa. Tehtäviin kuuluuvat erilaiset ohjaustehtävät valma-koulutuksessa, opettajien ja muiden ohjaajien työparina toimiminen. Työ sisältää nuorten ja aikuisten valmentavan koultuksen opiskelijoiden yksilö- ja ryhmäohjaamista eri oppimisympäristöissä oppilaitoksessa sekä mm. työpaikalla oppimiseen valmentautumisjaksoilla, jatko-opinnoissa sekä monissa elämänhallinnan kysymyksissä.  Nuoriso-ohjaajat järjestävät tutustumiskäyntejä ja retkiä sekä erilaisia toiminnallisia tempauksia. Lisäksi jatkuvan haun prosessiin osallistuminen yhdessä opinto-ohjaajan kanssa sekä opettajien sijaistaminen ovat osa työtä. 

Valmentava koulutus toimii tiimityöperiaatteella. Työ vaatii joustavuutta, yhteistyötaitoja ja halua kehittää koulutusta yhdessä opettajien ja ohjaajien kanssa. Valmakoulutuksen opiskelijat tarvitsevat monenlaista tukea, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää nuoriso-ohjaajalta ohjaavaa, kannustavaa, ratkaisukeskeistä, kokonaisvaltaista ja ihmislähtöistä työotetta.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: soveltuva tutkinto 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kykyä innostaa ja innostua. Kokemusta tiimityöskentelystä. Hyviä digitaitoja.

Luemme eduksi: Kokemus oppilaitosympäristöstä. Yhteisvalinta-osaaminen. VALMA-koulutuksen tuntemus. Ammattikorkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2011,90 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan yleistyöaika


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies

Bask Sini

0401847648

sini.bask@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 7.30-8.00 ja klo 16-16.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384259
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa