Nuoriso-ohjaaja (2) / Nuorisopalvelut
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut / Nuorisopalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla, kaduilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, työpajatoimintaa, yksilö- ja ryhmätyöskentelyä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä. Nuorisopalveluilla on käytössään 11 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Haemme kahta (2) nuoriso-ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Nuoriso-ohjaaja vastaa erityisnuorisotyön (jalkautuminen, löytävä/seinätön nuorisotyö, kauppakeskustyö, pop up -nuorisotilatyö) suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä arvioinnista.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on erityistä tukea tarvitsevien kohderyhmäikäisten lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmäohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausien vaatimusten mukaisesti sekä ehkäisevän työn kehittäminen ja arviointi. Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on myös ilmiötason tiedon vienti sidosryhmille ja verkostoihin. Työ tapahtuu pitkälti ilta-aikaan ja viikonloppuisin, työn aloitus on 6.4.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme kokemusta erityisnuorisotyön tehtävistä ja erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa tehtävästä työstä, sosiaalisesta nuorisotyöstä sekä kohdennetusta ja ehkäisevästä nuorisotyöstä.

Eduksi katsotaan ohjaus- ja verkostotyökokemus sekä nuorten palvelukentän tuntemus.

Toimeen valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 1.3.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot