(Poistunut julkaisusta)

Nuorempia sähköasentajia Helsingin keskustaan
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Nuorempia sähköasentajia keskustan hotellityömaalle

Värväämme töihin 2 kpl nuorempia sähköasentajia Helsingin keskustan hotellityömaalle sisäverkon vetoon. Työt alkavat viikolla 37. Edellytämme hakijoilta sähköalan ammattitutkintoa. Kokemus hituvirta ja datapuolesta on eduksi, mutta ei pakollinen. Tässä on oivallinen mahdollisuus vaikka vasta valmistuneille kavereille päästä kerryttämään työkokemusta. Työt alkavat viikolla 37 ja kesto on noin kuukauden verran. Tämän jälkeen katsotaan jatkoa jollain toisella työmaalla.

Hae jo tänään!  

TYÖTEHTÄVÄ: Sähköasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00700, Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus viikolla 37. Arvioitu kesto noin 1 kuukausi. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Sähköalan ammattitutkintoa
-Työturvallisuuskorttia
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
- Markus Heikkilä, 0400 904 656, markus.heikkila@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.