(Poistunut julkaisusta)

Nuorempia kirvesmiehiä Vantaalle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Etsimme jatkuvasti riveihimme rakennusalan moniosaajia!

Nyt nuoremmille kirvesmiehille useampi eri työmaa tarjolla Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella. Kohteissa valittavissa uudis- ja saneeraustyömaita sekä pienempää, että isompaa projektia. Työmaiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta useaan kuukauteen. Viime vuonna lähes 50 tekijää sai kauttamme vakituisen työpaikan.

Hakijalla tulisi olla rakennusalan perustutkinto suoritettuna ja jonkun verran kokemusta kirvesmiehen perustehtävistä esim. runko/muottitöistä tai sisävaiheen töistä. Edellytämme hakijoilta oma-aloitteista asennetta. Reippaalla asenteella voit korvata puuttuvan työkokemuksen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä vanhemman kirvesmiehen työpariksi oppimaan eri työvaiheita. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tule käymään toimistollamme kahvilla. Katsotaan sinulle yhdessä mieluinen työpaikka. Se on meidän työtämme. Pääset samalla tutustumaan Värväämöön paremmin ja kuulet tarjoamistamme henkilöstöeduista. 

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään. Työt alkavat heti, kun oikeanlaisia tekijöitä löytyy. Voit lähettää hakemuksen alla olevasta linkistä tai sähköpostilla sami.joulamo@varvaamo.fi.

Voit myös soittaa suoraan Samille 050 4727250.