(Poistunut julkaisusta)

Nuorempia kirvesmiehiä Kuopion talousalueelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Nuorempia kirvesmiehiä Kuopioon

Etsimme jatkuvasti riveihimme rakennusalan moniosaajia!

Nyt nuoremmille kirvesmiehille olisi työmaita tarjolla Kuopion alueella. Kohteissa valittavissa uudis- ja saneeraustyömaita, sekä pienempää että isompaa projektia. Työmaiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta useaan kuukauteen. 

Hakijalla tulisi olla rakennusalan perustutkinto suoritettuna ja jonkun verran kokemusta kirvesmiehen perustehtävistä kuten runko/muottitöistä tai sisävaiheen töistä. Edellytämme hakijoilta oma-aloitteista asennetta. Reippaalla asenteella voit korvata puuttuvan työkokemuksen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä vanhemman kirvesmiehen työpariksi oppimaan eri työvaiheita. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tule käymään toimistollamme kahvilla. Katsotaan sinulle yhdessä mieluinen työpaikka. Se on meidän työtämme. Pääset samalla tutustumaan Värväämöön paremmin ja kuulet tarjoamistamme henkilöstöeduista. 

TYÖTEHTÄVÄ: Nuorempi kirvesmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopio 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Rakennusalan perustutkinto
-Työturvallisuuskortti
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Positiivista asennetta ja halua oppia

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 050 475 5057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.