(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi vesihuoltoinsinööri
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Toimit Pisaran kansallisissa ja kansainvälisissä tehtävissä. Osallistut aktiivisesti asiakasprojekteihin ja tehtäviisi kuuluvat osaamisestasi riippuen asiantuntija- ja/tai projektinjohtotehtävät.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia asiakasrajapinnassa moninaisissa rooleissa. Otat vastuun annetuista tehtävistä ja viet ne maaliin sovitusti.

Sinulla on soveltuva vesihuoltoon suuntautunut AMK- tai korkeakoulututkinto. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Sinulla on kiinnostusta kehittyä vesihuollon ammattilaiseksi ja hyvät tietotekniset taidot. Olet yhteistyökykyinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja. Aiempi kokemus vesihuollon suunnittelun, käyttötoiminnan tai rakennuttamisen/rakentamisen osalta katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden vesihuollon ammattilaiseksi.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: verkkojohtaja Kari Kautto, 040 553 2192, kari.kautto@jenergia.fi.

 

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 1.6.2018 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi etusivun linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.