(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi Työnjohtaja/Projektipäällikkö saneerauksiin
Rytmi Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Rytmi Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike ja olemme erikoistuneet rakennusten remontointiin, saneeraukseen ja korjausrakentamiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt ja yritykset. Toteutamme kaiken kokoisia remontteja: kylpyhuoneremontteja, huoneistoremontteja, kiinteistön kokonaisvaltaisia peruskorjauksia ja kaikkea siltä väliltä. Toimimme Helsingin Hermannissa 5 hengen toimihenkilöporukalla.

Haemme nyt joukkoomme Nuorempaa Työnjohtajaa/Projektipäällikköä toteuttamaan itsenäisesti noin 50 000-500 000 euron kokoisia korjaushankkeita. Voimme harkita tehtävään juniori tason osaajaa tai vaihtoehtoisesti henkilöä, joka on jo pidempään toiminut remonttien parissa. Pääset halutessasi tekemään itsekin tarjouksia saatujen tarjouspyyntöjen pohjalta. Osallistut urakkaneuvotteluihin tilaajan kanssa ja neuvottelet urakoitsijoiden kanssa työmaan toteutuksesta. Hoidat työmaan materiaalien hankinnat ja toimit työnjohtajana projektin ajan.

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Alan koulutusta, olet Rakennusmestari tai -insinööri.
  • Kokemusta korjausrakentamisesta, voit olla myös urasi alussa.
  • Kykyä saada asiat tapahtumaan.
  • Työn liikkuvuuden takia oma auto on plussaa.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Vapaat työajat, hoidat työsi silloin kun sinulle ja asiakkaalle sopii.
  • Töitä voit tehdä toimistollamme Hermannissa tai vapaasti missä haluat.
  • Kilpailukykyisen palkan, lounasedun ja tuloksiin sidotun reilun bonuksen.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku päättyy 7.10.2018. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti, joten toimi nopeasti. Haku on helppoa. Pirauta Värväämön Sonja Vainiolle p. 040-5085162 tai lähetä viesti sonja.vainio@varvaamo.fi. Hakemuksen voit täyttää tästä linkistä.