(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi työnjohtaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme asiakkaillemme

NUOREMPIA TYÖNJOHTAJIA

vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun uudiskohteisiin. Asiakkaamme ovat isoja asuntorakennuttajia ja heillä on tarjolla paljon mielenkiintoisia kohteita nuorille alan tuleville ammattilaisille. He tarjoavat kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät nykyaikaiset työvälineet, lisäksi saat ammattimaisen työmaajohdon taustatuen jotka auttavat sinua tehtävissäsi onnistumiseen.

Odotamme sinulta hyvän asenteen lisäksi kunnianhimoa ja halua kasvaa alan huippuammattilaiseksi. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaslähtöinen.
Sinulla on rakennusalan koulutus (AMK/DI), lisäksi katsomme eduksi aiemman työmaakokemuksen ja mahdolliset alan kesätyöt ja harjoittelupaikat. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla diplomi-/lopputyötä vailla oleva opiskelija.

Työtehtävissäsi toimit vastaavan mestarin tai työpäällikön alaisuudessa. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi työmaiden ennakkosuunnittelua ja valmistelua, sekä eri työvaiheiden johtamista ja näiden kustannusten seurantaa.

Soita meille tai lähetä hakemus/CV linkin kautta, keskustellaan yksityiskohtaisemmin tarjolla olevista vaihtoehdoista.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.