(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi työnjohtaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

LTU Saneeraus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

LTU Saneeraus Oy etsii nyt kauttamme työnjohtajaa hoitamaan saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Toivomme sinulta halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi, olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja järjestelmällinen. B-ajokortti tarvitaan työn liikkuvan luonteen vuoksi, mutta et tarvitse välttämättä omaa autoa sillä työmailla käydään yrityksen pakettiautolla. Arvostamme yrittäjähenkistä lähestymistä työhön. Eduksi katsomme kokemuksen saneeraustyömailla työskentelystä, mutta myös työnjohtopuolelta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakituisen työn vakavaraisessa ja hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan hyvä perehdytys ja tukea omaksumaan työtehtävät.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.