(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi suunnittelija
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Etsimme infra-alalle suunnittelijoita 

Tule meille tulevaisuuden tekijäksi infra-alan suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin! Toimimme monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. Toimeksiantojemme kautta on mahdollista saada kattava näkemys rautatie- ja raitiotiealalta ja kestävän liikkumisen suunnittelemisesta erilaisissa ympäristöissä. Niin kaupunkiympäristön estetiikka, esteettömyys, katutilan toimivuus, geotekniikka, tekniset järjestelmät (sähkörata, turvalaitteet) ja erilaiset sillat ja tukimuurit sekä kunnallistekniikka hulevesihallintoineen ovat osa suunnittelutehtävistämme.

Tehtävänkuvasi muodostetaan koulutustaustasi, kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan suunnitteluavustajan ja aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Mikäli omaat hyvän englannin ja/tai ruotsin suullisen ja kirjoitetun kielitaidon, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme. Ensisijaisesti haemme sinua Helsingin, Tampereen, Oulun ja Kouvolan toimipisteisiin, mutta valittavanasi ovat toki myös Riihimäen ja Lahden toimipisteet sekä pienemmät miehityksen toimipaikat Turussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.  

Odotamme

Odotamme sinulta insinöörin (AMK) tai vastaavaa koulutusta ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa, mutta ennen kaikkea kehittymishalua ja motivoitunutta asennetta. Infra-alan suunnittelukokemusta sinulla ei vielä tarvitse olla, muun suunnittelukokemuksen luemme eduksesi. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, aika ajoin matkustusvalmiutta sekä positiivista mieltä!

Tarjoamme​

Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jori Lehtikangas puh. 040 863 0674, sähköposti jori.lehtikangas@vr.fi

 


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • kiinnostusta infra-alaan
  • aktiivista asennetta

Lisäksi eduksesi on:

  • Ohjelmistojen hallinta (AutoCad Novapoint Tekla Civil MS Office)
  • muu kielitaito: erityisesti englanti ja ruotsi

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
  • Hyvät etätyömahdollisuudet

 


Puhelin: 040 863 0674 Sähköposti: jori.lehtikangas@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki, Tampere, Kouvola, Riihimäki, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Jyväskylä