(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi suunnittelija, Arkkitehtikuvio Oy Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Asiakasyrityksemme Arkkitehtikuvio Oy etsii joukkoonsa vahvistukseksi nuorempaa suunnittelijaa. Tämä tehtävä tarjoaa monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä työssään alan konkareiden kattavassa perehdytyksessä. Hyvien kulkuyhteyksien päässä Kannelmäessä sijaitsee kodikas toimisto, jossa on dynaaminen ilmapiiri ja kovasti eteenpäin menevä meininki.
KUVAUS
Ideaalihakija on jo kartuttanut osaamistaan oman alan tehtävissään ja on nyt motivoitunut näyttämään taitonsa Arkkitehtikuviolla. Tyypillisen työpäivän aikana pääset tekemään monipuolisesti erilaisia suunnittelu ja piirustus tehtäviä. Tulet työskentelemään osana neljän hengen tiimiä, jossa yhteistyö pelaa sujuvasti ja tukea on aina saatavilla. Pienessä ja tiiviissä porukassa pääset näkemään ja kokemaan paljon, joten tässä tehtävässä menestyminen voi mahdollistaa uusia vastuualueita yrityksen sisällä. Tämä joustava osa-aikatyö sopii hyvin arkkitehtiopiskelijalle tai jo valmistuneelle arkkitehdille tai rakennusarkkitehdille. Osaamisen karttuessa töitä on mahdollisesti tiedossa enemmänkin.

Tarjoamme


* Joustavan osa-aikaisen työn sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan
* Tilaisuuden lähteä kehittämään omaa uratarinaa Arkkitehtikuvion kanssa
* Mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä toimiston Kannelmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työpiirustusten, pääpiirustusten ja rakennuslupa-asiakirjojen laadinta
* Urakkalaskenta-asiakirjojen sanalliset määrittelyt, käsittelyt ja muokkaamiset
* Linjasaneeraussuunnittelu sekä osallistuminen asiakasinfoihin satunnaisesti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, valmistunut tai opinnot loppusuoralla.
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai suunnittelutoimistotyöstä esimerkiksi opintoihin liittyvien harjoittelujen kautta.
* Sujuva suomen kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
* Hyvä AutoCad ja Revit osaaminen. Eduksi katsotaan kuvankäsittely osaaminen.


Lisäksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tai kiinnostus korjausrakentamisen suunnittelusta ja laajennus problematiikasta.

Etsimämme henkilö on


* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja
* Oma-aloitteinen ja järjestelmällinen
* Nopea oppimaan


Muuta tietoa


* Aloitus: 13.1.2020
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Työmäärä: joustavasti 20-30 tuntia / viikko
* Sijainti: Halsuantie 2, 00420 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Arkkitehtikuvio Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Arkkitehtikuvio on vuonna 1989 perustettu helsinkiläinen arkkitehtuuritoimisto. Arkkitehtikuvio on osa United Founders yhteenliittymää, eli he työskentelevät Kannelmäen toimistorakennuksessa yhdessä muiden kokeneiden rakennusalan osaajien kanssa.