(Poistunut julkaisusta)

NUOREMPI SÄHKÖINSINÖÖRI
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahteen Helsinkiin

NUOREMPAA SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

Tulet toimimaan osana sähkötiimiä ja vastaat Helsingin alueen sairaaloiden sähköteknisistä asioista yhdessä muiden osaajien kanssa. Sähkötiimin tavoitteena on yhtiön arvoja tukevat tehtävät erityisesti häiriötön sairaalatoiminta ja hyvä asiakaspalvelu. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti sähköpuolen tehtäviä kuten pienten investointien ja korjausprojektien hoitoa, PTS-suunnittelua, käytönohjausjärjestelmän kautta tapahtuvia kojeiston käyttötoimenpiteitä, pienjännite-, tele- ja turvajärjestelmien ylläpidon hankintaa ja valvontaa, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esim. sähkövoimatekniikan insinööri/teknikko. Edellytämme tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinta voidaan tehdä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Mika Huttu p. 040 5745 042. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 30.6.2019 mennessä https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/