(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt haussa jo kokemusta kerännyt tai vasta aloitteleva sähköasentaja asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereen alueelle . Työtä tehdään pääsääntöisesti uudiskohteessa, mutta välillä saattaa tulla pieniä keikkahommia.

Edellytämme hakijalta sähköasentajan perustutkintoa, aikaisempi kokemus katsotaan eduksi! Etsimämme henkilö on oppimiskykyinen ja -haluinen, energinen kaveri, joka ei pelkää tarttua tuumasta toimeen.

Työn aloitus nopealla aikataululla sopivan hakijan löydyttyä. Hyvälle tekijälle pitkä homma tiedossa ja mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille. Palkkaus sähköistysalan TES mukaan.

Voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tulityökortti vaaditaan, sähkötyöturvallisuus ja EA-kortit plussaa! Oman auton käyttömahdollisuus eduksi.

Oletko Sinä kiinnostunut kerryttämään työkokemusta sähköasentajan tehtävissä? Jätä siis hakemus aikailematta verkkosivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Avainsanat: sähköasentaja, uudiskohde, Tampere