(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi Sähköasentaja (Kaarina)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa nuorempaa sähköasentajaa saneerausprojektiin Kaarinaan. Työt alkavat maaliskuun lopulla ja kestävät työmaan valmistumiseen, arviolta elokuun alkuun. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkoon.

Työtehtävät sisältävät kiinteistöpuolen sähkötöitä mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.