Nuorempi rakennesuunnittelija kasvamaan Swecolle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Sweco on kestävän rakentamisen edelläkävijä ja etsii nyt rakennesuunnittelijaa asiantuntijatiimiinsä! Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta kartuttanut ammattilainen, sillä tehtävä muokataan vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti sinulle sopiviksi. Swecolla pääset työskentelemään monipuolisesti niin pienempien projektien kuin Suomen kärkihankkeiden parissa. Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista rakennesuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Swecolla.
TYÖNKUVA
Tulet suuntautumaan rakennesuunnittelun tehtävissä omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työskentelet aluksi kokeneen osaajan työparina suuremmissa projekteissa laajan kokonaiskuvan ymmärtämiseksi, minkä jälkeen siirryt itsenäisempään rooliin pienemmissä projekteissa. Osaamisesi kasvaessa saat halutessasi enemmän vastuuta yhä vaativampien tehtävien parissa. Swecon kohteita ovat sekä vuosien kestoiset hankkeet, kuten Olympiastadion peruskorjaus, että pienemmät muutamien tuntien työpanosta vaativat projektit.

Koska kyseessä on alan johtava yritys, saat mahdollisuuden oppia alan johtavien asiantuntijoiden opastuksessa. Suuri yritys tarjoaa myös useita koulutusmahdollisuuksia sekä urapolkuja, esimerkiksi Suomen nykyinen maajohtaja on itse aloittanut talossa rakennesuunnittelijan roolissa. Rakennesuunnittelijan roolista voit edetä luontevasti esimerkiksi projekti-insinöörin ja -päällikön rooleihin.

Sweco tarjoaa käyttöösi alan uusimmat työvälineet, liukuvan työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. Hyvää työilmapiiriä vahvistetaan vapaa-ajalla mm. Swecon jalkapallo- ja futsal-joukkueiden säännöllisten harjoitusten muodossa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, johon on sisältynyt rakennesuunnittelun opintoja (esim. rakenneteknikka ja rakennusmateriaalit). Olet jo valmistunut ja sinulla on mielellään hieman työkokemusta alalta. Osaathan vähintään AutoCAD:n perusteet, Tekla ja muut ohjelmistot tullaan opettamaan sinulle.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen rakennusalan ja ennen kaikkea suunnittelun tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet kiinnostunut esimerkiksi rakennusfysiikasta ja/tai rakenteiden mitoituksesta, ja haluat päästä kehittymään alan asiantuntijaksi. Tulevaisuuden asiantuntijoiden kouluttaminen on Swecolla tuttua, joten erinomaisella motivaatiolla pärjää heillä pitkälle. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kieltä ja kohtalaista englantia, joka on konsernin kieli.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (sis. rakennesuunnittelun opintoja)
* Hieman aiempaa työkokemusta rakennesuunnittelun parissa
* Halu oppia ja kehittyä
* AutoCAD:n perusteet
* Sujuva suomen kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kuukautta, jatko mahdollinen

Paikka: 00240, Helsinki

Julkaisupäivämäärä: 12.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä.

Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
SWECO on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija sekä kestävän rakentamisen edelläkävijä. Työmme tuloksena syntyy muun muassa terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä vesihuollon ratkaisuja. Yhteensä 14 500 työntekijäämme tarjoaa asiakkaillemme juuri oikeanlaista osaamista kaikenkokoisiin hankkeisiin. Toteutamme vuosittain projekteja 70 maassa ympäri maailman. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 1.7 miljardia euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225476
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki