Nuorempi ohjelmoija (SolidWorks) (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Kaarinan Trimet Oy on ohutlevytuotteiden valmistukseen keskittynyt pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys. Heidän asiakkaitaan ovat vienti- ja kotimarkkinoilla toimivat johtavat kone- ja laitevalmistajat. He valmistavat ohutlevyrakenteisia metallituotteita lääketeollisuuden laitteisiin, sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden, laivojen, junien ja kaivosteollisuuden tarpeisiin. Toimipaikka sijaitsee Tuulissuolla Liedossa. Lisätietoja yrityksestä www.kaarinantrimet.fi.

Kaarinan Trimet Oy etsii nyt kauttamme nuorempaa ohjelmoijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa.

Työssä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri). Lisäksi arvostamme itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Aiempi kokemus CAD-ohjelmoinnista tai vastaavasta katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö voi siis olla aivan uransa alkuvaiheessa oleva / vastavalmistunut insinööri.

Nuorempana ohjelmoijana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu kuitulaserkoneiden ohjelmoiminen. Aluksi työssä pääsee harjoittelemaan ohjelmoinnin (SolidWorks) perusteet, minkä jälkeen työskennellään Amada Ensis 3015 AJ ja Trumpf Trulaser 5030 -koneiden parissa, jotta työssä pystyy hyödyntämään SolidWorksin ohjelmointiominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti.

Töitä tehdään Liedon verstaalla arkisin joustavasti klo 7–15.30 välillä, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen (esim. kesätyö), mutta tehtävästä on mahdollista saada pitkäaikainen työsuhde.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267255
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lieto