(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi LVIA-insinööri
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Espoon Jorvin sairaalaan

Nuorempaa LVIA-insinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit osana tiimiä ja vastaat Espoon ja Vantaan alueiden sairaaloiden sekä HUSin vuokrakohteiden LVIA-teknisistä asioista yhdessä muiden osaajien kanssa. Kunnossapitopalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti LVIA-puolen tehtäviä, kuten pienten investointien ja korjaushankkeiden hoitoa, PTS-suunnittelua, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii LVIA-teknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esim. LVIA-tekniikan insinööri. Edellytämme työkokemusta LVIA-puolen korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Ensisijaisesti haemme nuorempaa osaajaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Yhtiön internetsivut ovat osoitteessa www.hus-kiinteistot.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 10.5.2019 mennessä https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/.