(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi LVI-asentaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme asiakkaallemme LVI-asentajaa sprinkleriasennuksiin Järvenpäähän, Lahdesta Järvenpäähän onnistuu myös kimppakyyditys. Aiempi kokemus sprinkleriasennuksista on eduksi mutta hyvä asenne ja halua opia on tärkeämpää.

Toivomme sinulta hiukan aiempaa kokemusta LVI-alan töistä ja ennen kaikkea motivoitunutta ja ahkeraa työasennetta. Toimit vanhemman asentajan parina, joten sinun ei tarvitse olla täysi ammattilainen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti pakollinen, kortin päivittämisessä avustetaan.

Palkka maksetaan sovitusti kokemuksen, sekä alan työehtosopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta, tai soita rekryymme 0503550300

Alamme haastattelemaan hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.