(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi lukkoseppä / Asentaja (Salo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

ANV Lukkopalvelu Oy on vuonna 2014 perustettu yritys. Olemme ABLOY- ja iLoq-valtuutettu lukkoliike. Tarjoamme turvallisuusalan monipuoliset työt ja tuotteet asiantuntevasti sekä luotettavasti yrityksille, kunnille sekä kotitalouksille. Palveluumme kuuluu hälytin-, kamera-, kulunvalvontajärjestelmät sekä muiden turvallisuusalan tuotteiden myynti, asennus ja huolto. Toimimme Salossa tammikuussa 2020 valmistuneissa toimitiloissa, missä meillä on palveleva myymälä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä kuusi henkilöä.

ANV Lukkopalvelu Oy hakee nyt kasvunsa tueksi NUOREMPAA LUKKOSEPPÄÄ / ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävään valittu henkilö rekrytoidaan suoraan ANV Lukkopalvelun palvelukseen. Tehtävässä on mahdollista kouluttautua myös oppisopimuksella.

Työtehtäviisi kuuluvat avustavat lukko- ja turvajärjestelmien asennukset (esim. lukot, kamerat, porttiautomatiikka, hälytysjärjestelmät) Salossa ja sen lähialueilla. Sinun ei siis tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit kokeneemman asentajan parina, ja koulutamme sinut tehtävään työn ohessa. Asennuskohteet ovat vaihtelevia, ja asiakkaisiin kuuluu niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. ANV Lukkopalvelujen toimitilat sijaitsevat Salossa, ja työaika on arkisin klo 8.00–16.00 välillä. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asentajien sekä yrityksen omistajien kanssa, jotka ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä B-ajokorttia. Soveltuva tekninen koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä lukko- ja turvallisuusalan ammattilaiseksi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen,
• pitkäaikaisen työsuhteen modernissa lukko- ja turvallisuusalan yrityksessä,
• nuorekkaan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön,
• modernit ja viihtyisät työtilat,
• kilpailukykyisen palkkauksen,
• hyvät työsuhde-edut.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740.