(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi laskentainsinööri Espanjan Aurinkorannikolle – Renovari Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Renovari Oy on vuonna 2015 perustettu kotimainen linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Toimimme kohteissamme pääurakoitsijana ja hoidamme lähes kaikki työt omalla porukallamme, otamme harvoin ulkopuolisia aliurakoitsijoita. Kohteemme sijaitsevat PK-seudulla. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 4,5M€. Toimistomme sijaitsevat Pasilassa ja Espanjan Fuengirolassa.

Haemme Fuengirolan toimistollemme nuorempaa laskentainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu piirustuksista massoitusten teko, kilpailutuksiin osallistuminen ja tarjouspyyntöjen teko. Koulutustaustasi voi olla esim. Rakennusinsinööri tai LVI-insinööri. Laskennassa käytämme JCADia ja Exceliä, Adminetin osaaminen katsotaan eduksi. Fuengirolan toimistolla työskentelee 9 henkilöä tukitoiminnoista ja hallintotiimistä. Odotamme innolla mukavaan tiimiimme vahvistusta!

 

TYÖTEHTÄVÄ: Nuorempi laskentainsinööri.
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Fuengirola, Espanja.
TYÖN KESTO: Työsuhde on vakituinen ja tehtävä kokoaikainen, työsopimus solmitaan Renovari S.L.:n kanssa ja noudatamme Espanjan lainsäädäntöä ja työehtosopimusta. Aloitus on sopimuksen mukaan.

ODOTAMME SINULTA:

- Aikaisempi kokemus laskennasta katsotaan eduksi.
- Excelin ja JCADin osaamista.
- Adminetin käyttökokemus katsotaan eduksi.
- Rakennusalan soveltuva koulutus katsotaan eduksi (esim. Rakennusinsinööri, LVI-insinööri).


TARJOAMME SINULLE:

- Kokoaikaisen, vakituisen työn Espanjan auringon alla.
- Autamme asunnon etsinnässä ja käytännön järjestelyissä.
- Työsuhteen alussa perehdytys Pasilan toimistollamme.
- Työkalut: puhelimen, tietokoneen, nettiyhteyden kotiin.
- Tiiviin työyhteisön tuen: järjestämme säännöllisesti yhteisiä aktiviteetteja ja lounashetkiä.
- Pidämme huolen, että toimiston jääkaapissa riittää kaikille eväitä!

 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 12.11.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!

*Lue tästä linkistä, miten autoimme Habia löytämään uuden työpaikan.*