(Poistunut julkaisusta)

NUOREMPI KONSULTTI
STE Analytics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Ratkaiset liiketoiminnan ongelmia matemaattisen mallinnuksen avulla. Asiakkaamme ovat pääosin johtavia kansainvälisiä yrityksiä. Matematiikka ja sen soveltaminen kiehtovat sinua, ja olet kiinnostunut uuden oppimisesta ja ilmiöiden mallintamisesta.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme sinua analyyttinen

Liikkeenjohdon nuorempi konsultti

Työnkuvasi on monipuolinen yhdistelmä matemaattista mallinnusta ja asiakasrajapinnassa toimimista. Alussa tehtäväsi painottuvat avustavaan rooliin, ja pääset toimimaan kansainvälisessä asiakasympäristössä yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa. Tunnistamalla asiakasyritysten tarpeet ja tarjoten niihin innovatiivisia, malleihin perustuvia ratkaisuja varmistat asiakastyytyväisyyden jatkossakin. Tulevaisuuden tähtenä sinulla on mahdollisuus kasvaa liiketoiminnan ongelmien ratkaisun ammattilaiseksi yhdessä kanssamme. Sijoituspaikkasi on Helsinki.

Toivomme sinulta ennen kaikkea halua tarttua haasteisiin ja kykyä ratkaista ongelmia. Toimit luontevasti ja asiantuntevasti asiakkaiden parissa ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Matematiikka ja sen soveltaminen kiehtovat sinua, ja olet kiinnostunut uuden oppimisesta ja ilmiöiden mallintamisesta. Tapasi toimia on  käytännönläheinen, olet joustava ja nautit pienessä yrityksessä työskentelemisestä. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla on mahdollisesti muutamia työkokemusvuosia liike-elämässä. Sinulla on myös tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden tutustua ainutlaatuiseen menetelmään sekä myöhemmin halutessasi oman sovellusalueen tulosvastuun. Kansainvälisen toimintamme myötä sinulla on mahdollisuus tulevaisuudessa siirtyä töihin myös ulkomaille.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 8.11. osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-14347. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi nopeasti.