(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi konsultti johdon konsultoinnin pariin, Schnell Consulting Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Etsimme nyt osa-aikaista Jr. Konsulttia työskentelemään strategisten neuvonantopalveluiden pariin Schnell Consultingille pääkaupunkiseudulle! Jos olet opintojesi loppusuoralla ja haluat opintojesi oheen aidosti monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä konsultoinnin parissa, voi tämä paikka olla juuri sinua varten. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista nuorempaa konsulttia liikkuvaan työhön Tikkurilaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Schnell Consulting Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toteuttamaan strategisia neuvonantopalveluja yhdessä Schenelli Consutingin omistajakonsultin kanssa. Suurin osa projekteista liittyy tällä hetkellä kaupunki- tai sotetoimialojen digitaaliseen transformaatioon tai asiakasorganisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu kehittämisprojektien operatiivisiin tehtäviin osallistuminen sekä omistajakonsultin avustaminen hyvin monipuolisissa työtehtävissä. Työ on liikkuvaa, sillä osa siitä tapahtuu toimistolla ja osa asiakkaiden luona.

Jr. Konsultin tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada aidosti vastuullisia työtehtäviä ja oppia johdon konsultoinnista, toiminnan kehittämisestä sekä IT- ja teknologiajohtamisesta ajankohtaisilla ja monipuolisilla toimialoilla. Schnell Consulting on vahvasti kasvava yritys, mikä tarjoaa loistavat urakehitysmahdollisuudet opintojen loppuvaiheessa olevalle korkeakouluopiskelijalle.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on yrittäjähenkinen ja analyyttinen opintojen loppusuoralla oleva korkeakouluopiskelija esimerkiksi tuotantotalouden tai tietotekniikan alalta, mutta myös muut tehtävää tukevat pää- ja sivuaineyhdistelmät voivat olla relevantteja. Etsimällämme henkilöllä on kova halu kehittyä konsultoinnissa ja erityisesti IT sekä digitransformaatio saavat sinut innostumaan. Tämän lisäksi sinulla on oma-aloitteinen, joustava ja työtä pelkäämätön asenne - olet valmis tekemään hyvin monipuolisia työtehtäviä tarpeen vaatiessa. Sinulla on hyvät Ms Office taidot, erityisen hyvin hallussasi ovat Power Point ja Excel. Lisäksi olet ehtinyt opintojesi ohella kerryttää jo jonkin verran työkokemusta, vaikka sen ei edellytetä olevan juuri konsultoinnin parista. Sinulla on myös sujuvat suomen ja englannin kielen taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esim. teknisen tai kaupallisen alan yliopisto-opiskelija)
* Hyvät MsOffice taidot
* Oma-aloitteinen, joustava ja avoin asenne työtä kohtaan
* Kiinnostusta, intoa ja halua kehittyä konsultoinnin ammattilaiseksi
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aika, vähintään 15h / viikossa

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Tikkurila, liikkuva työ pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Schnell Consulting Oy on nuori yritys, joka on erikoistunut eritysiesti julkisen puolen toimijoiden johdon konsultointiin. Sen pääliiketoiminta-alueet ovat tällä hetkellä kaupunki- ja sotetoimialat, mutta toiminta on hyvin monipuolista.