Nuorempi kirvesmies
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Haemme nuorempia kirvesmiehiä asiakkaillemme Hämeenlinnan - Riihimäki alueelle.

Nuoremman kirvesmiehen ei tarvitse olla iältään nuori, vaan tarjolla on töitä työuransa alkuvuosilla oleville tuleville ammattilaisille. Työt alkavat työmaakohtaisesti sopimuksen ja sinun aikataulujesi mukaan.

Etsimme tekijöitä, jotka hallitsevat jo rakentamisen perusasiat ja joilla on rakennusalan perustutkinto liivintaskussa. Olet tehnyt rakennustyöntekijän töitä, mutta et ole vielä ammattitimpuri. Tarjolla siis mahdollisuus kasvaa kirvesmiehen saappaissa!

Voimassa oleva Työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn ja oma auto helpottaa kulkemista, mutta ei ole este valinnalle.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä uudis- ja saneerauskohteissa ja näköalapaikan oppia kirvesmiehen tehtäviin. Kauttamme pääsee työllistymään eri pituisiin toimeksiantoihin muutaman päivän keikoista koko työmaan kestäviin pesteihin.

Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, joten voit hakea vaikka samantien! Lisätietoja antaa tarvittaessa Sihdin Kaisa Eerola 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528093
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Hattula, Hyvinkää, Janakkala, Riihimäki