Nuorempi kirvesmies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Iälläsi ei ole merkitystä, vaikka nuorempaa haetaan! Tärkeintä on valmiina oleva työmaakokemus ja avoin asenne!

Olet ehkä itse työmailla oppinut tai rakennusalan tutkinnon käynyt tekijä. Olet tehnyt työmaalla työtehtäviä alkuvaiheesta viimeistelyyn, tai olet kerryttänyt kokemuksesi yhdestä tietystä työtehtävästä. Asiakkaallamme on tällä hetkellä uudiskohteita niin alkuvaiheessa kuin lähellä luovutusta. Haluammekin siis kuulla kokemuksesi, ja millaisissa työtehtävissä haluaisit työskennellä.

Työ alkaa sovitusti loppuvuoden aikana. Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES ja tekijän kokemuksen mukaan. Matkakorvaukset kuuluvat työsuhteeseen. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset tarvittaessa katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Nakkaa hakemus tulemaan ja sovitaan etähaastatteluaika heti perään! Soita rohkeasti lisätietoja: HR-Koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: timpuri, avoimet työpaikat, rakennusala, raksa, kirvesmies, Pirkanmaa, Tampere, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525988
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere