Nuorempi kirvesmies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Etsimme kolmea eri taustalla ja osaamisella olevaa nuorempaa kirvesmiestä vaihtuviin kohteisiin!

Asiakkaillamme on tarve jo itsenäiseen työhön kykeneville nuoremmille kirvesmiehille! 

Kohteet ovat vaihtuvia, joten nautithan monipuolisista työtehtävistä! Kohteita on uudiskohteista saneerattaviin kohteisiin. Valitulta henkilöltä toivomme rakennusalan perustutkintoa sekä muutaman vuoden käytännön kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Kerro meille hakemuksessasi minkälaista kokemusta sinulta löytyy ja mitä sinä tahtoisit seuraavaksi oppia. Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviin oman motivaation ja kiinnostuksen kohteiden kautta.

Työ alkaa sovitusti kevään aikana. Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES ja tekijän kokemuksen mukaan, matkakorvauksineen. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Lisätiedot tarvittaessa

Jenna Rantanen, HR-koordinaattori p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

avainsanat: nuorempi kirvesmies, rakennusala, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424732
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere