(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Motivoitunut kirvesmies, hae nyt ja liity meidän osaavaan joukkoomme!

Me etsimme asiaskasyrityksellemme nuorempaa kirvesmiestä Tampereelle. Nuoremman kirvesmiehen työnkuva koostuu esimerkiksi runko- ja väliseinätöistä, mutta sinulla on myös hyvä mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviin oman motivaatiosi ja kiinnostuksen kohteidesi kautta. Kerro meille hakemuksessasi minkälaista kokemusta sinulta löytyy ja mitä sinä tahtoisit seuraavaksi oppia!

Hakijoilta edellytämme rakennusalan perustutkintoa ja jo jonkun verran käytännön kokemusta nuoremman kirvesmiehen työtehtävistä. Arvostamme aitoa kiinnostusta ja motivaatiota oppia ja kehittyä alalla, sekä kuvienlukutaitoa. Vaatimuksena on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöpalvelutalo. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuita ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen raksatiimi on myös sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan. Palkan maksamme rakennusalan TES ja tekijän kokemuksen mukaan.

Hae paikkaa jo heti tänään! Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla voit myös hakea useampaan paikkaan yhtä aikaa!

Lisätietoja saat myös soittamalla: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: nuorempi kirvesmies, kokoaikatyö, tampere, pirkanmaa