(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Tule rakentamaan uraasi meidän kanssamme! Nyt on oiva mahdollisuus päästä oppimaan rakennusalaa kokeneiden tekijöiden opissa!

Etsimme asiakasyrityksellemme innokkaita, jo vähän rakennusalaan tutustuneita tekijöitä! He saavat mahtavan tilaisuuden oppia alasta lisää alan konkarikirvesmiehiltä. Työtä tehdään uudis- ja saneerauskohteissa. 

Hakijalta edellytämme rakennusalan perustutkintoa, sekä jonkin verran käytännön kokemusta kirvesmiehen tehtävistä. Eli jos ikkuna- tai oviasennukset, seinä- välipohja- tai kattoelementtien asennukset, runkotyöt tai muotti- tai rauhdoitustyöt ovat tuttuja juttuja, hae paikkaa pikimmiten! Nuoremman kirvesmiehen tulisi myös osata jo kuvien lukua käytännössä. Myös työturvallisuuskortti edellytetään.

Tässä tehtävässä kuitenkin tärkeitä on palava halu oppia ja työtä pelkäämätön asenne! 


Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jossa tulet saamaan laajan perehdytyksen WorkPowerin käytäntöihin, sekä laadukkaat ja sinulle sopivat työvarusteet koko työsuhteen ajaksi. Vuokratyösuhteen jälkeen motivoituneen tekijän on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen kirjoille.

Me WorkPowerilla maksamme palkkaa aina kokemuksesi mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi aiemmista työkohteistasi!


Tahto on se mikä saa asiat etenemään! Joten laita siis hakemuksesi meille jo asap ja näytä tahtosi!


Lisätiedot tarvittaessa: Jenna Rantanen p. 040 667 9544