(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi Kirvesmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Palkataan 3 reipasta nuorempaa kirvesmiestä.

Työt alkaa pikaisesti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Ensimmäinen kohde on saneeraustyömaa, jossa pääsee touhuamaan ammattilaisten joukossa. Työmaa on keskustan alueella. Työmaita on myös alkamassa muita, joten kannattaa hakea hommiin, vaikka saneeraustyömaa ei olisikaan sinulle juuri se kaikista osuvin.

Etsimämme nuoremmat kirvesmiehet tykkäävät tehdä kovasti hommia, vaikkakin pilkettä silmäkulmassa. He menevät töihin sovittuina aikoina, eivätkä myöhästele. Kokemusta koulutuksen lisäksi rakennustyömailta vaaditaan vuoden pari vähintään, että tekemisen taso on omatoimista ja sujuvaa. Työntekijämme kulkevat töihin omalla tai laina autolla, jolloin hieman kauempanakin olevalle työmaalle on mukava aamulla suunnata. Lisäksi taskusta löytyy työturvallisuuskortti ja käsissä on "työmiehen rukkaset".

 

Me Värväämössä tarjoamme hyvän ja reilun palkan, kaikki TES: in mukaiset korvaukset, Värväämöläisen laajat työsuhde-edut ja mukavan taustaporukan toimistolla. Meillä myyjät tekevät parhaansa sen eteen, että meidän työntekijät on työmaalla täysipäiväisesti tienaamassa kauttamme.

 

Nuoremman kirvesmiehen työt on yleensä kauttamme seuraavan laisia:

- Kirvesmiehen työtehtävät yhdessä timpurin kanssa

- Levytyksiä ja muita runkovaiheen töitä

- Sisävaiheen monipuolisia työtehtäviä

- Osaamisen mukaan omatoiminen rakentaminen ja remontointi kuvien mukaisesti

 

Tervetuloa meille töihin!

 

Lisätietoja voit halutessasi kysyä Jounilta 0400 904 349. Hakemukset pyydän laittamaan hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi